Disclaimer

Disclaimer

  • Zus en Zo Lifestyle is niet aansprakelijk indien er sprake is van 'kennelijke' (type-)fouten. 
  • Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de inhoud en de vormgeving van  Zus en Zo Lifestyle , waaronder begrepen de teksten en afbeeldingen, behoren toe aan Zus en Zo Lifestyle, worden uitdrukkelijk voorbehouden. Niets mag van Zus en Zo Lifestyle worden verveelvoudigd op welke wijze dan ook, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Zus en Zo Lifestyle.
  • Alle rechten zijn voorbehouden aan Zus en Zo Lifestyle, tenzij anders staat vermeld.
  • Zus en Zo Lifestyle aanvaardt geen frames van Zus en Zo Lifestyle binnen andere websites of applicaties tenzij hiervoor toestemming is verleend.

Copyright

  • Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De handelsnaam Zus en Zo Lifestyle is officieel gedeponeerd bij het BBIE en is dus onze eigendom en mag op geenerlei wijze worden gebruikt door anderen.  De informatie op deze site is afkomstig van Zus en Zo Lifestyle . Op alle informatie rust copyright en de intellectuele eigendomsrechten op de gegevens berusten bij Zus en Zo Lifestyle en/of Handelsonderneming MCV. Het is niet toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Zus en Zo Lifestyle is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden, beschikbaar te stellen op een netwerk of op andere wijze te (her)verspreiden.

Foto's

Let op, op ALLE foto's die u op de website van Zus en Zo Lifestyle en partners terugvindt, berusten Copyrights. Wij treden op tegen diefstal (online en offline) van onze foto's  waarbij de (juridische) kosten volledig voor uw rekening zijn met terugwerkende kracht voor een boete van 100 euro x het aantal dagen waarin u in overtreding bent. 

© 2013 - 2022 Zus & Zo Lifestyle | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel